Француски кроз игру до знања

Француски кроз игру до знања

Ова радна свеска намењена је деци која тек почињу да уче француски језик. Упознаће се са француском абецедом, научиће да броје до двадесет, а уз бојење занимљивих цртежа научиће како се на француском каже банана, грожђе, лимун, лубеница, шљива, купус, паприка, кромпир, коњ, пас, патка, лептир, медвед, лане... Уз песмице врло лако ће усвојити речи којима се именују делови тела и различити предмети. Научиће да на француском искажу своја осећања или да именују спортске активности којима се баве. Кроз цртање, повезивање и проналажење, дете ће врло лако усвојити много речи из француског језика. Француски називи за годишња доба, месеце, делове дана, чланове породице и боје биће усвојени помоћу занимљивих цртежа и креативних задатака. На крају радне свеске налази се речник и тестови помоћу којих ће моћи да провери стечено знање из француског језика. Овај почетни корак помоћи ће детету да даље усавршавање француског језика прихвати са лакоћом и без предрасуда да је тешко научити овај романтичан језик.

Формат: 21x29 cm | Број страна: 64 | Повез: Брош
380.00 RSD

Италијански кроз игру до знања

Италијански кроз игру до знања

Основе италијанског језика, уз помоћ ове радне свеске, почетницима неће бити ни мало тешке за савладавање. На почетку деци је понуђена италијанска абецеда и начин на који се изговарају слова и групе слова. Цртежи и риме олакшаће детету да научи бројање на италијанском, а задаци који су базирани на цртању, бојењу, повезивању и проналажењу омогућиће детету да усвоји речи које се односе на називе делова дана, месеци, годишњих доба, сати, делова тела, просторија у кући, намештаја, воћа и поврћа, домаћих и дивљих животиња, чланова породице, одеће и обуће, боја, облика, величина, осећања и радњи. Уз помоћ речника и занимљивог квиза знања на крају радне свеске, дете ће бити способно да настави са учењем италијанског језика и да само креира реченице на овом мелодичном језику те тако буде богатије и спремније за изазове који га чекају у будућности.

Формат: 21x29 cm | Број страна: 64 | Повез: Брош
380.00 RSD

Немачки кроз игру до знања

Немачки кроз игру до знања

Радна свеска за учење немачког језика намењена је деци почетницима. Кроз разигране стихове, цртање, повезивање, бојење и проналажење, дете ће врло лако усвојити прве речи немачког језика. Научиће немачки алфабет и научиће да броји на немачком. Годишња доба, месеци, делови дана и сати биће усвојени на немачком језику без по муке. Помоћу занимљивих цртежа и креативних задатака дете ће на немачком научити називе за делове тела, воће и поврће, за домаће и дивље животиње, за чланове породице, осећања, одећу и обућу, боје, радње и величине. При том, све научене речи налазе се у речнику, а на крају радне свеске дете ће моћи и да провери стечено знање из немачког језика кроз интересантан квиз и тиме ће пуно самопоуздања моћи да настави са учењем једног од светских језика.

Формат: 21x29 cm | Број страна: 64 | Повез: Брош
380.00 RSD

  • <<
  • <
  • Страна 2 од 3
  • >
  • >>

moneky
  • Фејсбук страница

X